Laithwaites Wine Aluado Alicante Bouschet Red Wine - 6 Bottles (75cl) - Laithwaites Wine

£29.5
FREE Shipping

Laithwaites Wine Aluado Alicante Bouschet Red Wine - 6 Bottles (75cl) - Laithwaites Wine

Laithwaites Wine Aluado Alicante Bouschet Red Wine - 6 Bottles (75cl) - Laithwaites Wine

RRP: £59.00
Price: £29.5
£29.5 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Vores egen import af vine med levering direkte til din hoveddør sikrer dig de mest konkurrencedygtige priser og gode vinoplevelser takket være den høje kvalitet. Vi har nogle få og simple krav til prisen som vi matcher skal opfylde: Når du handler vin på Andrupvin.dk, gør vi os meget umage for at tilbyde dig de bedste vinoplevelser til prisen. Finder du en identisk vare billigere hos en anden butik eller hjemmeside, matcher vi prisen. Varen på Andrupvin.dk skal være omfattet af vores prisgaranti og markeret med ikonet ”Prisgaranti”. Prisgarantien gælder ikke alle varegrupper. Prisgarantien omfatter ikke varer, som kræver medlemskab til fx en vinklub eller anden form for betalende adgang til det pågældende tilbud Vi matcher prisen på den vare du har fundet i en anden butik, dog skal prisen, vi matcher, være inklusiv leveringsprisen. Altså, prisen for varen + forsendelsesprisen.

Quinta de Porto Franco, der har produceret vin sidentolvhundredetallet, drivesi dag af Jose Nevia Correia, som forstår at forene traditcion og moderne winemaking, forstået på den måde at man i denne (og de fleste af hans vine), kan smage klassisk portugisisk Alicante Bouschet, men man har gjort vinen mere tilgængelig, og fjernet den støvet smag og de knas tørre tanniner. Vinen har fadlagret 6 måneder. Mørk, blød og meget frugtrig Vinen er produceret af 100% Alicante Bouschetfra Alenquer, nord forLissabon. Det er vingården Quinta de Porto Franco der producerer denne intense rødvin, og der er kun brugt druer fra egne marker, hvor de selv kan styre kvaliten på høsten så godt som muligt.Farven er meget mørke rød, tæt på helt sort. Intense aromaer af skovbær, især brombær,ogkrydderier, samt noter af kaffe og kanel. Smagen er blød, rig, medium fyldig og med fin struktur struktureret. Smagen dommineres af de intense bær og let sødmefulde noter, men slutter også med let bitre noter, som gør at vinen holdes i fin balance. Den let sødmefulde eftersmagen bliver hængende længe. Er prisen på varen inkl. fri fragt, skal værdien udgøre min. kr. 499,00, før vi kan matche prisen med fri fragt While Port (named after its city of Oporto on the Atlantic Coast at the end of the Douro Valley), made Portugal famous, Portugal is also an excellent source of dry red and white Portuguese wines of various styles. Vores prisgaranti omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, afgifter, garanti og forbrugerbeskyttelse

For at købe varen til den lavere pris, som du har set i en anden butik, bedes du kontakte vores kundeservice på [email protected] eller på 5080 9005 før du afgiver din ordre. Du bedes medsende dokumentation før vores prisgaranti kan anvendes. Server denne vin ved 17-19° grader og den er bedst tjent med kødretter af f.eks. lam, vildt eller oksekød.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop